Patryk Urban Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Hej Wczoraj przyszła do mnie anulka od Adriana. Dziś po południu wziąłem się za prace i po 2-3 godzinach doszedłem do takiego etapu Musze przyznać że zerżnąłem malowanie od Rapiera bo mi się takie podoba :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Wczoraj przyszła do mnie anulka od Adriana jestes w Polsce??? KRK??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 jestes w Polsce??? KRK??? Jestem Miejscowość Bieździedza, znasz ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ja znam wysyłałem tam niedawno paczke No ładnie Patryk jak mawia mój kolega "jedziesz pudzian" i czekamy na oblot Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.