Eski Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 http://allegro.pl/item1055762457_sterowany_radiem_model_spitfire_mk_v.html Eski
instruktor Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Nie bardzo rozumiem dlaczego umieściłeś tą ofertę w nieciekawych ofertach.
Maciej1996 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ja też nie . Ale może chodzi o to że to model praktycznie bez elektroniki posiada tylko 4 serwa a za taką kasę można kupić pewnie taki sam model z aparaturą itd.
instruktor Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 tak się złożyło ze znam wykonawcę tego modelu i nie mogę miec najmniejszych zastrzeżeń odnośnie wykonania a cena modelu to naprawdę rzecz względna i ja przynajmniej nie mogę i nie mam zamiaru dyskutować
Janosik72 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 bo w tych pieniadzach mozna kupic dwa podobne modele i jeszcze zostanie na paliwo i browar po lataniu
Eski Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zamieściłem tą ofertę ponieważ w opisie jest tak. "Model jest dokladnie zmontowany w/g wskazowek Deagostini " A z tego co wyczytałem na forum, a dokładnie pod moim postem ten model jest ze gazetki ? chyba że źle widzę i to zupełnie co innego to przepraszam. Ale cena i tak OGROMNA i tak jak Janosik pisał można mieć 2 takie za tą kase ;] Eski.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.