Sidey Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Miesiąc temu kupiłem aparaturę 6 kanałowa Hobby King o nazwie HK-T6A Wraz z nią dostałem odbiornik HK-TR6A. Moje pytanie dotyczy kupna odbiornika. Czy aparatura ta poprawnie binduje się i działa z odbiornikami innych firm, i jakimi? Czy możliwe jest kupno innego odbiornika, nie wiem czy jest sens kupować odbiornik a potem sprowadzać go z Chin. Czekam na odpowiedź. Sidey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Sidey nie musisz tych odbiornikow sprowadzać. Na allegro są b. często w dość dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Niestety dzisiaj nie widać dobrych cen Ty używasz tylko tych oryginalnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.