alchemique Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Poszukuje kontaktu z biełym sądowym z zakresie lotnictwa/konstrukcji/wytrzymałosci materiałow. Najchetniej w Lublinie lub Warszawie lub okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Nadal szukam, może ktoś ma jakiegoś znajomego? Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Może w Dęblinie w WZL coś był załatwił. Niestety znajomości nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Congestus Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 albo w PZL Świdnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Odezwij sie pozniej do mnie. Mam kontakt do ludzi ktorzy zajmuja sie prawem lotniczym, a stacjonuja w Wawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.