pawel66 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 mam na oku handymana i zastanawiam się czy jest coś lepszego w podobnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 To jest naprawde fajny model: http://www.ef3m.pl/637,blast-czerwono-bialy.html Latalem nim jakis czas temu i banan mi nie schodzil z twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ew. ParkMaster, lub AcroMaster od Multiplexa. Zależy ile masz kasy i jaka to ma być akrobacja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 z handymana nici bo kolega zaproponował bardzo dobrą cenę za ponad metrową funtankę handymanem chciałem szlifować typowe 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 To jednak do szlifowania lepsze cos z epp- wlasnie tego typu model jak podane wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wiem ale jest "okazja" :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Boogie możesz mi powiedzieć jakiej grubości jest EPP na kadłubie i usterzeniu w tym modelu który pokazałeś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.