adamt90 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam, zastanawiam się czy mogę podłączyć do odbiornika który działa na 4,8-6v akumulatora żelowego 6v . - czy mogę go podłączyć bezpośrednio czy muszę stosować jakieś regulatory - odbiornik będzie sterował tylko dwoma serwami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Żelowy nie będzie aby za ciężki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Yo! Możesz zastosować ten pakiet. Podłącz go bezpośrednio do odbiornika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamt90 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Moja żaglówka go poniesie bez problemu wezmę chyba taki 1 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.