pawel4090 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Dobrze nikomu nic się nie stało. http://www.hej.mielec.pl/miasto2/aktualnosci/art1287,iskierka-uderzyla-w-pas-startowy-lotniska-w-mielcu.html
Gość Anonymous Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam, Widziałem to zdarzenie z odległości 100m(akurat byłem u wujka). Jako że często patrze w niebo gdy latają samoloty zauważyłem i ten przypadek. Agresywnie podchodził do lądowania po czym uderzył o ziemie i sunął się po pasie na lotnisku. Szybka reakcja straży zabezpieczyła samolot przed możliwością zapalenia.
Ładziak Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 To na pokazach w Dęblinie go nie będzie...
MareX Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 I na Czyżynach takoż, chociaż na każdym dotychczasowym pikniku Wiesiek Cena /mój kolega/ wywijał na niej wielce zgrabne "fikołki" i przynajmniej mi się całkiem, całkiem, podobały... Szkoda maszynki, no i szczęście w nieszczęściu, że talko na lekkim poobijaniu pilota się skończyło. :?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.