pawel4090 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Dobrze nikomu nic się nie stało. http://www.hej.mielec.pl/miasto2/aktualnosci/art1287,iskierka-uderzyla-w-pas-startowy-lotniska-w-mielcu.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam, Widziałem to zdarzenie z odległości 100m(akurat byłem u wujka). Jako że często patrze w niebo gdy latają samoloty zauważyłem i ten przypadek. Agresywnie podchodził do lądowania po czym uderzył o ziemie i sunął się po pasie na lotnisku. Szybka reakcja straży zabezpieczyła samolot przed możliwością zapalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 To na pokazach w Dęblinie go nie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 I na Czyżynach takoż, chociaż na każdym dotychczasowym pikniku Wiesiek Cena /mój kolega/ wywijał na niej wielce zgrabne "fikołki" i przynajmniej mi się całkiem, całkiem, podobały... Szkoda maszynki, no i szczęście w nieszczęściu, że talko na lekkim poobijaniu pilota się skończyło. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.