09Tomasz09 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 witam jestem poczatkujacym modelarzem interesuje sie statkami i chciałem sie zapytac czy ktos by mi zrobił konstrukcje jakiego statka rc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamt90 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Czemu by nie tylko Jakiego? Z czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
09Tomasz09 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 chodzi mi o szkielet i burty,z jakiegos dobrego materiału chyba z balsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamt90 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ja mógł bym coś zbudować ale jak już to z cienkiej sklejki lub żywicy. Masz juz na myśli konkretny model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
09Tomasz09 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Cos takiego http://img5.imageshack.us/i/scipioneafricanojsc.jpg/ ale tylko sam szkielet i burty a reszte juz sam sobie zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
09Tomasz09 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Moge równierz rozawzyc propozycje od innych osób?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.