Wojtekr Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 W różnych sklepach mają inny opis na etykiecie. Raz "Digital ultra speed" innym razem "Digital super torque". Czy są to takie same serwa? Za wyjaśnienie z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 W różnych sklepach mają inny opis na etykiecie. Raz "Digital ultra speed" innym razem "Digital super torque". Czy są to takie same serwa? Za wyjaśnienie z góry dziękuję.Na pewno są digital, ale co do prędkości czy momentu to na średnim poziomie. Mam takie w modelu na wysokości oraz kierunku i śmigają całkiem nieźle. Tu masz dokładne dane Hitec. Oczywiście bez względu na opis jest to dokładnie to samo serwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtekr Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Te etykiety mnie troszkę myliły Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Te etykiety mnie troszkę myliłyStawiam na "face lifting" Złote naklejki to nowa seria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.