Ja-Jacek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Dsiaj przypadkowo trafilem na ciekawa impreze!Miedzynarodowe Zawody Moeli Wodnosamolotow wCzarnej Bialostockiej na zalewie polpzonym w Puszczy Knyszynskiej.Urzeklo mnie piekno dziewiczej przyrody no i oczywiscie modele!Cieszy rowniez ze w niewielkich miejcowosciach kwitnie modelarstwo.Zinteresowanych odsylam na strone www.wodnosamoloty.com. Dysponuje tez kilkoma fotkami ale jeszcze nie nauczylem sie ich zamieszczac.Pozdrawiam Ja-jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zinteresowanych odsylam na strone www.wodnosamoloty.com U mnie nie działa :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 U mnie dziala poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 U mnie rowniez nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Rzeczywiscie po kliknieciu na cytat Huberta dziala a u mnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Obydwa linki działają są cztery zdjęcia jednego modelu w aktualnościach ma być więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Podaje link do fotogalerii http://picasaweb.google.pl/Aramil.Shezzair/ZawodyWodolotW Polecam naprawde warto zobaczyc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Polecam naprawde warto zobaczyc Kurde, kurde, kurde :cry: Nie mogę, ale najszczerzej chciałbym pomoczyć modele w takiej okolicy. Żeby jeszcze bardziej zachęcić do takiej zbawy w RC nad wodą, pokażę zdjęcia moich oblatanych wodnych modeli: GWS Pico Stick i samodziałowe pływaki z depronu GWS Formosa (niby namiastka F3A ) na pływakach GWSa Kiwi-Model Caro i pływaki samodziałowe z depronu (te same co w Pico) GWS PT17 i pływaki GWSa Zrobić samolot na pływakach to naprawdę żadna sztuka Zachęcam wszystkich do eksperymentowania i odwiedzenia tej imprezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrula Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam bardzo mało info o modelach pływających... Może źle szukam??? proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam bardzo mało info o modelach pływających...Może źle szukam??? proszę o pomoc O modelach pływających szukaj informacji np. na stronie modelteam.pl i na tamtejszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.