jacekw13 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Po kilkunastu latach przerwy ponownie postanowiłem powrócić do fajnej zabawy jaką jest modelarstwo. Do tej pory miałem styczność tylko z modelami na uwięzi czyli F2B nawet z dość zanacznym efektem dzięki osobie, która kierowała modelarnią do której chodziłem w każdej wolnej chwili, czyli niezapomniany Jacek Chmielewski, myślę że są tuaj osoby, które Go znały. Po skończeniu podstawówki jakoś kontakt z modelarnią się urwał i teraz postanowiłem do tego mam nadzieję hobbi powrócę. Mam nadzieję, że znajdę na tym forum informacje i pomoc w budowie mojego pierwszego modelu rc. Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Cześć, w dziale od czego zacząć znajdziesz wszystkie informacje potrzebne do budowy pierwszego modelu RC. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.