piotrp Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 piotrp - sam napisałeś ten wierszyk czy jak ? Dobre Sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 :rotfl: Jak se radzicie z komarami i muchami.... pytają bace, Ano normalnie smaruje drzemem i miodem teściową, sadzam na ganku i jest spokój. Ale baco toż ona sie zadrapie na śmierć od tego dziadostwa. Eeeee tam nie zadrapie, przecie jest sparaliżowana ..... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Gratuluje talentu piotrp Hehe Wypróbowałem dziś jakiś olejek, który zawierał m.in. eukaliptus. Skropiłem nim czapkę i bluzkę. Efekt - po godzinie po prostu wyparował. Z początku meszki podlatywały i odlatywały, ale jak już trochę posiedziałem i wyparowało no to mnie dorwały... Grunt ,że przeżyłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Tak mi się skojarzyło... Nie wiem, kto jeszcze pamięta, ale daaaawno temu były (chyba z naftaliny) kulki na mole. Wkładało się taką kulkę do szafy i śmierdziało ze dwa lata; podobno odstraszało mole... Gość zakupił, po godzinie wpada do sklepu i krzyczy: Pani mi da ze trzy kilo tych kulek! Proszę pana, ale po co aż tyle? A pani myśli, że tak łatwo trafić tego skubańca w locie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosek Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Preparaty na bazie DEET kup. Nic nie podleci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.