Mixer322 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam. Problem jest taki, że kiedy lama jest aktywna to bateria sie grzeje. Jest po naprawie po jedno ogniwo bylo popsute i zlutowałem nowe ogniwo. Jaka może być przyczyna ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Coś źle zlutowałeś albo podczas lutowania przegrzałeś jedną celę (a może nawet dwie...) Kup nowy pakiet bo z li-polami nie warto eksperymentować. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mixer322 Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Coś źle zlutowałeś albo podczas lutowania przegrzałeś jedną celę (a może nawet dwie...) Kup nowy pakiet bo z li-polami nie warto eksperymentować. Pozdrawiam. Być może sprawdze to. Ale narazie brak asy na nowa baterie wiec postaram sie naprawic ta co mam. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Do mnie też leci Lama z allegro :mrgreen: Kupiłem sobe do zabawy pod stołem i muszę zamówić ze 4 pakiety bo z jednym to nie latanie niestety... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mixer322 Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Ja swoja z helipadu kupiłem i full tuning dodalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Ja swoja z helipadu kupiłem i full tuning dodalem. moim zdaniem w zabawke nie warto tyle inwestować i tak bedzie latała tak samo jak na oryginalnych plastikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 skoro do zabawy pod stołem to ten byłby lepszy http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1171478 latałem nim jest stabilny żyrko świetnie działa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Lame kupiłem za smieszne pieniądze więc sobie bede nią latał. Tylko jakaś uboga wersja mi się trafiła bo nadajnik bez opcji trenera i bez rewersów :evil: Poza tym lama jest wieksza i pod stołem się trudniej lata niz takim komarem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 sprawdź czy nie masz rewersów pod klapką lub naklejkami :mrgreen: czy to oryginalna lama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mixer322 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 no i lama powróciła okazało się że nie w akumulatorze był problem tylko w sinlikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.