dom3lek Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam mam do wydania 400 zl i właśnie jest problem, bo nie wiem od jakiego modelu zacząć. Chciałbym jakiegoś gotowca bo narazie nie mam za dużo pieniędzy na taką zabawę. Najlepiej podawajcie model oraz cene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 najlepiej bedzie jak poczytasz dzial od czego zaczac , wszystko tam znajdziesz co Ci potrzebne by zaczac Potem to juz sam wybierzesz czego oczekujesz od modelu Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Ja oczywiście polecam zbudować model samemu. 400zł na początek spokojnie wystarczy. www.motylasty.pl <<---- Poszukaj tam ToTo-0 , ToTo-1 . PS: Też myślałem, że pierwszy model pasuje kupić gotowy- błąd. Teraz leży na strychu i się kurzy bo nie lata tak jak oczekiwałem. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dom3lek Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Rozumiem was żeby lepiej budować samemu model lecz to raczej nie dla mnie, samolot miałby służyć do lotów reakracyjnych a nie codziennych . Myslalem na Sky lady II tylko nie wiem czy to będzie dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalorymetr Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Każdy z tych popularnych rtfów będzie tak samo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Jak ma być do rekreacji to weź PIPER J-3 ; PIPER SuperCub ; Ewentualnie : MiniMag, EasyCub. - te samoloty przy dobrym silniku poniosą w przestworza nie mały aparat/ kamerę co w przyszłości wzbogaci zabawę. A też doskonale nadają się do nauki pilotażu. Sky Lady II - to raczej do wysokich lotów- termika? edit/// To zaspokoi twoje zapotrzebowanie : Link do emodel.pl A tu tańsza alternatywa: link do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dom3lek Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Hubert a co polecilbys z motoszybowców? Hmm ten EasyCub podobny jest do cessny 745 którą mam i nie zadowalająca jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrro Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 dom3lek, a masz coś z wyposażenia czy potrzebujesz full komplet, z całą elektroniką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Easy glider pro , silnik turnigy 3530 . i cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Dozbierasz jeszcze troszkę i masz fajny modelik ze wszystkim http://www.abc-rc.pl/p/62/1436/model_ez_hawk_sky_-_rtf_epp_-_kompletny_zestaw-rtf_-_gotowe_do_lotu.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dom3lek Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Hmm potrzebuje gotowca raczej i najlepiej do 400 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Słuchaj dozbierać te 80 zł to żaden problem chyba ? W tym modelu masz 3'fazowy ,pakiet lipo, serwa, aparaturę nie najgorszą Popatrz sobie jak to lata (wszystko z zestawu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dom3lek Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Bardzo fajny modelik, odrazu mi się spodobał. Nie ma podobnych i troszke tanszych modeli podobnych do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Hmm ten EasyCub podobny jest do cessny 745 którą mam i nie zadowalająca jest. Przez to nie ma jak samemu coś "uklepać"...Ale zdecyduj się czy do rekreacji, czy motoszybowiec? A może HK450 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dom3lek Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Hmm, niech to będzie raczej motoszybowiec, a ten HK450 to jest model samolotu? Bo właśnie oglądam na yt i to jest chyba heli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acerek Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Tak,HK450 to heli,ja jednak będę cię dalej namawiał do budowy własnego modelu,szczególnie polecałbym ci Zefirka : http://forumrc.alexba.eu/zefirek_1.htm Dokładny opis budowy,czego chcieć więcej,ale zobacz czy sobie poradzisz,ja jak go budowałem (zbudowałem już 2) to też tak myślałem,ale "cudem się udało"xD zobacz ile zaoszczędzisz na porządne radio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dom3lek Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Hmm, może w późniejszym czasie zbuduje coś. Narazie nie ponieważ nie mam potrzebnych rzeczy do budowy oraz za bardzo czasu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dom3lek Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Także polecicie coś z gotowców? Zastanawiam się nad sky lady II albo na pelikanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.