dabeks Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam jestem posiadaczem E sky Belt Cp. Mam dość duży problem, mianowicie gdy włączam transmiter i czekam 13 sekund (tak jak napisali w instrukcji) nic się nie dzieje wirnik ani drgnie wszystkie akumulatory są naładowane na max-a. Proszę o szybką odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zborecque Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Wg instrukcji najpierw włączasz transmiter, a potem podłączasz baterię w heli, żeby się zalogował (co jest sygnalizowane pikaniem w heli). Tak mam u siebie przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 ...gdy włączam transmiter i czekam 13 sekund (tak jak napisali w instrukcji)...W instrukcji Belta nigdzie nie napisano o konieczności odczekania 13s po włączeniu nadajnika (bo niby czemu miałoby to służyć?).Jeżeli chcesz uzyskać jakąś poradę to napisz coś więcej o wyposażeniu tego Belta (35MHz czy 2,4GHz?). Opisz też dokładnie kolejność postępowania przy próbie uruchomienia- może robisz coś nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.