michalman Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam wszystkich. Nazywam się Michał, mam 16 lat. Przygodę z modelarstwem zacząłem w wieku 11 lat kiedy dostałem swój pierwszy "model". Był to 2 kanałowy samolot . Nigdy nie "latałem" nim dłużej niż 10 sec (start i spadał). Niestety, dlaczego spadał, dowiedziałem się gdy model nadawał się już na śmietnik. Powodem było złe ustawienie lotek :/ Cóż, instrukcja w błąd mnie wprowadziła. Jakieś 2 lata później kupiłem inną 2 kanałówkę i troszkę nią już polatałem. Dawno temu dałem nawet filmik z lotu http://video.google.com/videoplay?docid=7977681050001743187 Później zacząłem zabawę z helikopterami, zakupiłem lame v3. Polatałem, rozwaliłem i wywaliłem Rok temu zakupiłem na allegro jakiś model 4 kanałowca, jednak znudził mi się i mam zamiar zbudować jakiegoś depronowca ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.