maxo90 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Witam ;] Jako ze każdy przechodzi przez przywitalnię także zgodnie z tym obyczajem i na mnie przyszła pora. Jestem 20letnim studentem (mam 20 lat, nie studiuje 20:P) mechaniki i budowy maszyn, interesuje sie elektronika i tym co akurat wpadnie w ręce. Modelarstwo zawsze mnie interesowało, a ostatnio nawet zacząłem coś robić w kierunku RC ;] Narazie kompletuje "samochodzik za grosze" czyli jak na podstawie "śmiecia" zrobić coś jeżdżącego. Ale patrząc na wasze maszynki na forum już mi się smaczek robi na jakiś samolocik ;] Narazie staram się ogarnąć trochę elektronikę modelarską, czym to się je. Z obróbką materiału już więcej doświadczenia. Może niedługo pochwale się jakimś modelem. Pozdrawiam Modelaży i innych maniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxo90 Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Jeszcze jedno. Jestem Marcin ale łatwiej MaX lub MaXo wielu przechodzi przez gardło i niech tak zostanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.