maxo90 Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Witam ;] Jako ze każdy przechodzi przez przywitalnię także zgodnie z tym obyczajem i na mnie przyszła pora. Jestem 20letnim studentem (mam 20 lat, nie studiuje 20:P) mechaniki i budowy maszyn, interesuje sie elektronika i tym co akurat wpadnie w ręce. Modelarstwo zawsze mnie interesowało, a ostatnio nawet zacząłem coś robić w kierunku RC ;] Narazie kompletuje "samochodzik za grosze" czyli jak na podstawie "śmiecia" zrobić coś jeżdżącego. Ale patrząc na wasze maszynki na forum już mi się smaczek robi na jakiś samolocik ;] Narazie staram się ogarnąć trochę elektronikę modelarską, czym to się je. Z obróbką materiału już więcej doświadczenia. Może niedługo pochwale się jakimś modelem. Pozdrawiam Modelaży i innych maniaków
maxo90 Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Opublikowano 10 Lipca 2010 Jeszcze jedno. Jestem Marcin ale łatwiej MaX lub MaXo wielu przechodzi przez gardło i niech tak zostanie ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.