Tom.G.Raider Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam wszystkich. W skrócie by nie przynudzać o sobie: - 4 dychy na karku - fiu-bździu w głowie - latam - strzelam - zawód wyuczony: telekomunikacja - zawód wykonywany: bezrobotny (...ale i dziennikarz, i informatyk, i modelarz, i murarz-tynkarz-akrobata) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witamy na pokładzie forum Latasz też osobiście czy tylko modelami ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.G.Raider Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Latasz też osobiście Osobiście ostatnio latałem tylko po piwo Stoję na ziemi. Modele latają. To wystarczająco ryzykowne jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witaj :wink: mam takie pytanko dostałeś mejla jak aktywowałem Twoje konto? Bo ostatnio ktoś zgłaszał ze nie przychodzi drugi mejl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.G.Raider Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Konto aktywował mi chyba Motyl po prośbie wysłanej na GG. Żadnego drugiego maila nie dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.