Pro100vnik Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam szanownych kolegów W myśl zasadzie na początku należy się przedstawić. Więc 14 sierpnia 1994r na szpitalnym łożu w dniu kiedy "jakaś" siła sprawiła, że zaczerpnąłem pierwszy oddech moi rodzice dali mi na imię Igor. Od prawie zawsze interesowałem się wszystkim tym co lata i fruwa bądź jak kto woli unosi się w powietrzu Zaczynałem od (UWAGA!) tworzenia malowań samolotów w CorelDraw Później postanowiłem trochę bardziej przybliżyć się do świata lotnictwa i zająłem się modelarstwem redukcyjnym. Ostatecznie zajmuję się budową modeli RC i przy tym zostanę. Moim marzeniem jest służba Ojczyźnie (napisałem z wielkiej, gdyż jestem prawdziwy patriotą 8) ) w Siłach Powietrznych RP. Doświadczenie w lataniu i oblatywaniu mam:D Na swoim koncie mam juz nie jeden lot 2-wu metrowym szybowcem, depronową konturówką Su-37, wspaniałym ToTo-1 i na trenerku PT-40 skończywszy. Za dużo napisałem o modelarstwie więc teraz coś o sobie. Wysoki (188cm wzrostu), ciemne, krótkie włosy, z dużym poczuciem humoru (czasem przejawia się kompletny jego brak), bardzo towarzyski i otwarty na nowe znajomości. Mam nadzieję, że na przywitanie tyle w zupełności wystarczy ;D Pozdrawiam, Igor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.