adammis67 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Witam! Kupiłem odbiornik Hitec HFD 08 RO będę montował go w helikopterze spalinowym. Nie bardzo wiem jak mam to wszystko podłączyć. Do jakiego pinu zasilanie,a do jakiego serwa i żyroskop. Proszę o jakąś podpowiedź lub schemat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Zasilanie podpinasz tam gdzie pisze "BATT/CH8". Na gniazdach w odbiorniku wtyczki wpinasz pinem sygnałowym do środka odbiornika a na zewnątrz masą. Jeśli chodzi o kolejność wpięcia wtyczek w odbiornik, to wszystko zależy od ustawień w twojej aparaturze. Powinno pisać kawę na ławę w instrukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adammis67 Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Instrukcji właśnie brak, a aparaturę mam Hitec Eklipse 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 napisz mi adres meila swojego na prywata, to Ci prześle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adammis67 Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Oto mój adres: adammis67@gmail.com Jestem Ci bardzo wdzięczny dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.