TomekONY Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Szukam odbiornika do swojej aparatury. Możecie mi pomóc? Moja aparatura: http://www.acehobby.com/ace/ACE8420M2.htm Odbiornik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 np http://www.rcaddict.co.uk/spare-parts/thunder-tiger-spares/electronics/radio-equipment/receiver/trs401ss-2-4ghz4ch-receiver.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Dzięki za szybką odpowiedź, ale aktualnie w tym sklepie Availability: Out of stock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Może tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Może tutaj? Rany, 80$ za odbiornik? Nawet jeśli to australijskie dolary, to niech sobie kolega kupi komplet Turnigy 9x, niewiele drożej wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcuis Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witajcie, mam nadzieję, że nie zburzę Wam tematu, ale mam pytanie ;] Jaki odbiornik do aparatury -> albo Esky (4 kanały z helikoptera) albo Spektrum. To są aparatury, które były razem z zabawkami (Lama i Vapor) i chcę odbiornik ponieważ chcę wsadzić to do sprzętu z którym chodzę nad wodę, a boję się, że przy moim szczęściu moja aparatura właściwa prędzej czy później znajdzie się w wodzie ;p Nie nastawiam się na ogromny zasięg, te nadajniki na to nie pozwalają, natomiast 200 metrów co najmniej chcę uzyskać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.