rafalgruszka Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 witam Za oknem deszcz, latać nie pozwala jak i moja kreatywność nie pozwala mi siedzieć więc z nudów zrobiłem smoka 3D pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Fajna sprawa Też go kiedyś zrobiłem i zawsze mnie śledzi jak przechadzam się po pokoju:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Jakie daliście serwa i czujnik ruchu? Czy zasilanie jest na lipolach? Czy można mu doczepić mały laser, żeby atakował gości? Genialna w swojej prostocie zabawka! Zrobię synkowi. Chyba się nie pogubię przy sklejaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 witam tutaj link do pobrania grafiki http://i27.tinypic.com/2ep5vk9.jpg pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 ...a, jak się zrobi znów gorąco, to już okna nie otworzysz, oj nie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Zrobię zielonego... Lubie klasyczne kolory smoków ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.