bartek1333 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam, przeglądawszy allegro natknąłem się na takie słuchawki: http://allegro.pl/item1149841291_monster_turbine_by_dr_dre_nowe_top_model_fv_gw.html i cena po prostu mnie "zdemotywowała" :shock: A wy co o nich myślicie (pytam się z ciekawości, a nie żebym kupić chciał ) Dalibyście 500 zł za słuchawki douszne :?: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Dla mnie bezsensu temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 jasne ja takie mam i dopiero teraz mogę słuchać muzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Jakbym miał sporo zer na koncie to bym dał i byłoby to dla mnie tak jak obecnie słuchawki za 10zł. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 "Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" gdzieś to słyszałem... a co do tych słuchawek.. planujesz jakieś kupić i przebierasz między modelami czy znalazłeś drogą rzecz na allegro i pokazujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Temat jak temat w sumie nie potrzebny... ale co do słuchawek, to uwierzcie, że różnica czasami jest kolosalna... i nie mówię tutaj o słuchawkach za 500 zł (chociaż dla wyrafinowanych melomanów jest to dolna granica polskich złotych za, które kupują sprzęt do słuchania ) Wystarczy, że ktoś z ciekawości przetestuje jakiekolwiek słuchawki Philipsa czy tam Sony kosztujące jakieś 50 zł, a później założy na uszy sprzęt firmy Koss bądź Sennheiser (mam na myśli modele w granicach 100 zł ) założę się, że nigdy nie powróci do poprzednich 500 zł to dużo? Popatrzcie na to http://www.pixmania.pl/pl/pl/6219779/art/shure/s-uchawki-se535v-br-zowe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 zwykły śmiertelnik nie odczuł by różnicy za którą byłby skłonny dopłacić do tych słuchawek np w porównaniu z taniutkimi KOSS THE PLUG(50zł) miałem je w uszach i gdy usłyszałem dźwięk nie chciałem znać ceny bo kolega tak je zachwalał że myślałem że jest kosmiczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 kasa wywalona w błoto . były gdzieś testy tego . chwytliwa nazwa i nic poza tym . taka pułapka na bogatych snobów - bas totalnie buczący ale dzisiaj młodzież lubi "dźwięk kopanego kartona po telewizorze " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 A co myślicie o sluchawkach SoundMagic? Strasznie zachwalane w internecie. Padły mi cretivy ep-630 i muszę coś kupić. Myślę o soundmagic PL21... Chyba że ktoś coś poleci w tej klasie cenowej (tj. do 100zł) - dokanałowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Grzechu, kolego, miałem Epki-630 jak dla mnie za bardzo przytłaczający bass i po dłuższym słuchaniu męczyły uszy. Poza tym średni sprzęt. Sprzedałem po tygodniu Polecam ci http://allegro.pl/item1146579387_koss_sluchawki_ksc_75_super_dzwiek_gdansk.html sam mam takie od roku i puki co nie zamienił bym na nic innego w tym przedziale cenowym. zarówno niskie jak i wysokie tony masz bardzo dobrze odwzorowane. Na pewno usłyszysz więcej niż na Epkach Minus to to, że bardziej przepuszczają dźwięk z zewnątrz niż dokanałówki. Ewentualnie poszukaj coś z sennheiser`ów dokanałowych . Z tym, że dokanałówek nigdy nie miałem ale pchełki były ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.