tomtom Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 zachciało mi sie rzucania, tyle że aparatura stawiła zdecydowany opór w trakcie wyrzutu musi być ustawiona korekta steru wysokości miałem to podpięte (z pomocą kolegi) do wyłącznika, niestety aparatura doznała reset'u i nie mogę tego odtworzyć. czy ktoś ma pojęcie jaki i jak ustawiony mixer podpiąc przez S/W SEL żeby skokowo sterować wysokością ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtom Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 no i odpowiedź przyszła telefonicznie cytuję: na PMX 1 ustaw relację kanału 5 do 2 na tyle ile chcesz sprawdź czy działa na SW-2 na MX 55 ustaw do SW-3 relację do PMX1 i masz sterowanie wysokością na SW-3 bo zapomniałem, że problem dotyczy mańkuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtom Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 a nielepiej to "po bożemu" ? lotki 1 i 5/6 wysokość 2 kierunek 4 z tego co piszesz może wynikać chęć zastoowania 1 serwa do lotek - odradzam vide: http://www.piotrp.de/MIX/roznic.htm i inne rozdziały biblii PiotraP przy fabrycznym ustawieniu można i należy włączyć różnicowość a i do lądowania klapolotki można zdrowo zrzucić przy okazji mikser nie wymaga 4-wymiarowej tablicy konwersji 8) moim zdaniem OPTIC nie za bardzo lubi "przeprogramowywanie" - pozostałe funkcje potrafią zachowywać się dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Tomek, można zrobić różnicowe wychylenia, nie używając wcale dwóch serw, czy komputerowej aparatury, należy poprostu zastosować odpowiedniej geometrii orczyk. Myślę że dwa serwa są bardziej potrzebne do realizacji klap i hamulców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.