mundak Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam chciałbym się dowiedzieć czym usztywnić statecznik. Nie mam balsy tylko listewkę sosnową i drut 3mm. Statecznik ma 2mm. szerokość 15cm długość 47cm grubość 6mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Drogi kolego, sprawa pierwsza: patrz na błędy ! Sprawa druga: z czego ten statecznik ? Domyślam się, że z depronu, a o wzmacnianiu tego materiału było na forum 5 000 wątków. Wystarczy otworzyć jakikolwiek wątek o budowie Toto RWD itd. http://www.motylasty.pl/warszt_4.html#warsztat2 Wystarczy trochę chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundak Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Dziękuje i sorki za blendy ale pisałem na szybko bo mam zamiar polatać dzisiaj:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.