ECO400 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam. Dzisiaj uczyłem mojego kuzyna latać i nagle odcięło nam na wznoszeniu silnik. Model lekko przepadł ale udało nam się wrócić. Jednak żeby nie było tak pięknie to wyrwaliśmy podwozie z kawałkiem elaporu :mrgreen: Powodem było oderwanie sie jednej fazy od silnika. http://www.youtube.com/watch?v=GtSWuK3ZNyA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewsky Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 "Powodem było oderwanie sie jednej fazy od silnika" Witam! Znany jest powod nieustawionej daty ? ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Nie wiem jak ją ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 nie lataj kole domów i ludzi!! zobacz sobie filmiki na yt co potrafi zrobić nawet nie wielki samolot!!!!! brr!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewsky Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 na karcie pamieci w glownym katalogu trzeba umiescic plik o nazwie TAG.txt o zawartosci : [date] 2010/07/28 11:33:00 Podczas wlaczania kamerki o nastawionej porze -kamera startuje od tej daty Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Podczas wlaczania kamerki o nastawionej porze -kamera startuje od tej datysorki ale nie do końca rozumiem.Jeśli teraz ustawie date [date] 2010/07/27 23:00:00 to jutro jeśli łącze kamerkę o godzinie 9:30 to będzie aktualna data czy ta którą ustawiłem wcześniej :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewsky Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Podczas wlaczania kamerki o nastawionej porze -kamera startuje od tej datysorki ale nie do końca rozumiem.Jeśli teraz ustawie date [date] 2010/07/27 23:00:00 to jutro jeśli łącze kamerkę o godzinie 9:30 to będzie aktualna data czy ta którą ustawiłem wcześniej :?: Kamerke wlaczasz o tej nastawionej godzinie -ona wczytuje ten czas i usuwa plik ,potem mozesz ja wylaczyc .Dopoki jej nie zresetujesz powinna pamietac czas-tzn zegar chodzi .Mozna ja wlaczac i wylaczac. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoko90 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Dziwne ja swoim ASW latałem bez jeden fazy fakt że silnik słaby był ale byłem stanie latać jeszcze dwa tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Dziwne ja swoim ASW latałem bez jeden fazy fakt że silnik słaby był ale byłem stanie latać jeszcze dwa tygodnie Czyżby?? Brek jednej fazy w silniku 3f powoduje że silnik szarpie, staję itp. więc jak mogłeś latać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 w moim przypadku oderwanie się jednej fazy spowodowało całkowite odcięcie mocy co zasygnalizował regulator (słychać na filmie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.