Acerek Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam,mam coxa,dużo listewek 3x3,5x3 sklejkę,a 15 jadę do cioci na wieś,a tam są zbocza...pola,wszystko xD i chętnie zbudowałbym sobie coś do polatania tam,ale kompletnie nie wiem co, szukałem,nie znalazłem,może być z drewna,może z depronu,tylko nie wiem jak się ma spalina+depron ,wyposażenie jakie mam to,odbiornik, sanwa-851 (tylko taki mam) 2 serwa 5g,trzy serwa 9g,pakiet 850 mAh,no i cox ,czy macie jakieś propozycje?,z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 wicherka sobie zbuduj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acerek Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 aaa,,zapomniałem że wicherek nie....z bardzo błachego powodu,nie wiem co ustawić w posterizie żeby plany były wymiarowe,na forum nikt mi nie pomógł (może teraz ktoś mi powie jak to zrobić ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 W zakładce "size" po zmianie ilości stron masz podany wymiar wydruku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acerek Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 No tak,ale ile to ma być stron na ile... to jest dopiero problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Zobacz jak Ci teraz drukuje, i podziel prawdziwy wymiar przez ten, który wydrukuje i o tyle powiększ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acerek Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Dzięki wszystkim za pomoc,jednak posteriza mnie przerasta ,zbuduję kolejnego zefirka ,zabezpieczę i włoże do niego Coxa,no i mały CWJ z tego tematu : http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=6132. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.