Szadzio23 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Serdeczne powitanie dla wszystkich dzielących moje zainteresowania. Mam na imię Jacek. Mam 14 lat, pochodzę z miejscowości Kaliska k. Starogardu Gdańskiego i w przerwie wakacyjnej (po zainspirowaniu co prawda modelami samochodów spalinowych RC) wpadłem w "trans". Po pewnym czasie odkryłem te właśnie forum, skąd dowiedziałem się więcej na temat tegoż to hobby. Moim pierwszym modelem jest elektryczny motoszybowiec Guanli Liebao na aparaturze 4-kanałowej (http://turborc.pl/index.php?products=product&prod_id=912). Od razu skok na głęboką wodę i to na główkę :rotfl:, ale nauka latania idzie wbrew pozorom przyjemnie, choć model kilka razy był już klejony po zaliczeniu tzw. kreta :rotfl: Jednak nie zrażam się i próbuję nadal posiąść umiejętność zdobywania nieba po przez zdalnie sterowane modele samolotów RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Witamy ! nie poddawaj się i tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam Coraz więcej 14 Latków ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.