sbruski Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam, Mam problem z mocowaniem śmigła i kołpaka. Grubość piasty śmigła - 18 mm; grubość podstawy kołpaka (DuBro 2.75") - 5 mm; maksymalna ilość miejsca przy skontrowanych nakrętkach - 19,5 mm. Prosty rachunek: 19,5-(18+5)=-3,5 -> zatem :ass: Znalazłem tutaj: LINK . Czy stosując takie rozwiązanie śmigło jest zabezpieczone mniej więcej jak fabrycznymi nakrętkami? Macie jakieś doświadczenia? Nie chcę narobić sobie bałaganu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 A co Ty za śmigło stosujesz, że az tak grube jest? NIgdy z saiciakami i mocowaniem smigła i kołpaka nie miałem problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbruski Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Hej! Master Airscrew K-series 15x6 Windsor Propeller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.