Gość Anonymous Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jak w temacie. Poszukuję sklepu modelarskiego albo dowolnego innego mięsnego, w którym można kupić łopatki do śmigła składanego Pozdrawiam właścicieli sklepów Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 strejla_u, hmmm jestem za cało dobowymi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Modelarskie SAM'y całodobowe Już wiem co dziś będzie mi się śniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Chematic na Ursynowie od 12 do 15: http://www.chematic.eu/ Nie wiem, czy mają łopatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.