mazico Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam Jako ze jestem poczatkujacy zapytam czy majac silnik Turnigy C2409-1200 o parametrach kv 1200 moc 180w ciag max 900 sa polecane do tego silnika smigla 9x3,8, 9x4,7, 9x6, 10x4,7 , ja mam smigielko 6x3 bede je mogl zalozyc i napedzic tym tzagi 1200mm. Dziekuje za informacje
malinn Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Nie wiem ile masz lat ale najpierw zapisz się na korepetycje z J.Polskiego. To co napisałeś tragedia - wybacz. Nie napisałeś nawet ile waży twój model ? Może mieć 1,2m i 2kg albo 500g. Na śmigle 6x3 napędzać tziagi możesz ale nie wiadomo czy na tym poleci :mrgreen: Nie lepiej wydać 5zł i kupić śmigło 8x6 czy 9x6 ? Chyba dział też pomyliłeś z tym postem :twisted:
mazico Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Nie wiem ile masz lat ale najpierw zapisz się na korepetycje z J.Polskiego. To co napisałeś tragedia - wybacz. Nie napisałeś nawet ile waży twój model ? Może mieć 1,2m i 2kg albo 500g. Na śmigle 6x3 napędzać tziagi możesz ale nie wiadomo czy na tym poleci :mrgreen: Nie lepiej wydać 5zł i kupić śmigło 8x6 czy 9x6 ? Chyba dział też pomyliłeś z tym postem :twisted: Bardzo mi milo ze spotkalem poloniste, moze wskazesz co jest niejasnego w moim poscie. Ja wiem ze ceny smigiel nie sa zaporowe. Pozdrawiam
Eryk Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Bardzo mi milo ze spotkalem poloniste, moze wskazesz co jest niejasnego w moim poscie.do tego nie trzeba być polonistą. Ale widzisz, już trochę się poprawiłeś z następnym postem Ja wiem ze ceny smigiel nie sa zaporowe.to czemu na siłę chcesz wepchnąć śmigło, które do napędu nie jest przeznaczone? Pees. faktyczne dane dot. modelu miałyby tutaj kluczowe znaczenie
mazico Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Bardzo mi milo ze spotkalem poloniste, moze wskazesz co jest niejasnego w moim poscie.do tego nie trzeba być polonistą. Ale widzisz, już trochę się poprawiłeś z następnym postem Ja wiem ze ceny smigiel nie sa zaporowe.to czemu na siłę chcesz wepchnąć śmigło, które do napędu nie jest przeznaczone? Pees. faktyczne dane dot. modelu miałyby tutaj kluczowe znaczenie Ja nie chce na sile zakladac na sile tego smigla. Waga modelu ok.550g.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.