motyl Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 No właśnie czy jest ktoś chętny kto mnie zabierze w góre ?? Może byc szybowiec akro albo i glajt. Cokolwiek aby ujrzeć świat z góry Na glajta się napaliłem ale jest tu kilku takich co mnie olali i mi się odechciało ( narazie) więc może mnie ktoś zabierze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Na glajta się napaliłem ale jest tu kilku takich co mnie olali i mi się odechciało Kto to , kto Motyl , pokaz go :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Kto to , kto Motyl pokaz go Jest dwóch takich co mnei olali zimnym prysznicem :/ a mogło byc tak fajnie :/ pokaz go pokazywałem jak byłem mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 @Motyl musimy się kiedyś zebrać i pojechać gdzieś na takie loty mnie też ciagnie strasznie w chmury szczególnie przeleciałbym się czymś bez "podłogi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zadzwońcie do Aeroklubu i spytajcie o loty widokowe, nie powinno być problemu. Gdy szkoliłem się na szybowcach, to często przychodzili ludzie z ulicy i za niewielki pieniążek byli wożeni po niebie. Tylko to trochę dawno było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jak by kto był zainteresowany i chciał sie wybrać do kazimierza biskupiego koło konina. To jeden zaprzyjaźniony instruktor motolotniowy (z odpowiednimi kwitami i nalotem) na sprzecie z kwitami, za niewielką odpłatnością zabierze chętnych na WDPN (worzenie :ass: po niebie) a może nawet da za sterownice potrzymać Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Przyjedz na piknik na zar to tam szkola ma tamdem i wozi pasazerow odplatnie . Malo kto ma dwa glajty i trza walic do szkol one zawsze jakis maja i woza. Albo poszukaj kolo siebie szkoly paralotniowej i zadzwon czy maja tamdem. Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.