motyl Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 No właśnie czy jest ktoś chętny kto mnie zabierze w góre ?? Może byc szybowiec akro albo i glajt. Cokolwiek aby ujrzeć świat z góry Na glajta się napaliłem ale jest tu kilku takich co mnie olali i mi się odechciało ( narazie) więc może mnie ktoś zabierze ??
Peter Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Na glajta się napaliłem ale jest tu kilku takich co mnie olali i mi się odechciało Kto to , kto Motyl , pokaz go :twisted:
motyl Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2007 Kto to , kto Motyl pokaz go Jest dwóch takich co mnei olali zimnym prysznicem :/ a mogło byc tak fajnie :/ pokaz go pokazywałem jak byłem mały
tomson Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 @Motyl musimy się kiedyś zebrać i pojechać gdzieś na takie loty mnie też ciagnie strasznie w chmury szczególnie przeleciałbym się czymś bez "podłogi"
Ładziak Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zadzwońcie do Aeroklubu i spytajcie o loty widokowe, nie powinno być problemu. Gdy szkoliłem się na szybowcach, to często przychodzili ludzie z ulicy i za niewielki pieniążek byli wożeni po niebie. Tylko to trochę dawno było
Gość Addriano Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jak by kto był zainteresowany i chciał sie wybrać do kazimierza biskupiego koło konina. To jeden zaprzyjaźniony instruktor motolotniowy (z odpowiednimi kwitami i nalotem) na sprzecie z kwitami, za niewielką odpłatnością zabierze chętnych na WDPN (worzenie :ass: po niebie) a może nawet da za sterownice potrzymać Pozdrówka
Slawomir Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Przyjedz na piknik na zar to tam szkola ma tamdem i wozi pasazerow odplatnie . Malo kto ma dwa glajty i trza walic do szkol one zawsze jakis maja i woza. Albo poszukaj kolo siebie szkoly paralotniowej i zadzwon czy maja tamdem. Pozdrawiam Slawomir
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.