Miałczek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Witam jest może jakieś lotnisko w tym rejonie (SKIERNIEWICE) albo jakiś klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 witam gdzieś tu koło Skierniewic jest lotnisko modelarskie prywatne prawda? jak tak to mam pytanie mogę prosić jakieś namiary i czy można przyjechać sobie polatać w dowolny dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 co tam panowie nie ma nikogo z okolic Skierniewic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Czesc, trochę słabo w SKierniewicach z modelarstwem, ale latamy sobie i owszem. Na PW podałem Ci namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 ok dzięki na PW jeszcze pogadamy Pozdrawiam :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Witam właśnie jestem w Skierniewicach i mam pytanko będzie ktoś latał gdzieś w okolicach albo jest jakaś impreza modelarska w tym miesiącu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basickb Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Witam, własnie dołączyłem do forum, jeszcze raz serdecznie witam Chciał bym zapytać gdzie w okolicach Skierniewic można latać? Teraz korzystam z łąki kilometr od domu, ale niestety nie można na niej korzystać z podwozia. (moje obecne lotnisko z góry Pozrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Witam w Makowie można polatać dzisiaj tam byłem mam spalinkę i idzie na kołach startować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zjawcio_skc Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A oprócz makowa nikt nie lata gdzieś bliżej? Chętnie bym popodziwiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_swiderek Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Czy jest ktoś może zainteresowany lataniem na hali w Skierniewicach w sezonie zimowym 2014/2015? Mógłbym wszystko zorganizować. Proszę o kontakt: piotrswiderek@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.