barman_pl Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Więc... Latanie było przed domem i wylądowałem na dachu ... Filmik wcześniej juz pokazywałem na forum : http://www.youtube.com/watch?v=Hah293o0WJQ&feature=player_embedded Ale tutaj zamieszczę kilka zdjęć Tak wyglądał EGP po ściągnięciu z dachu i wyjęciu elektroniki Po naprawie wygląda tak: Jak widać poniżej - skrzydła mają wiele nierówności na brzegu - da sie to jakoś naprawić ? I jeszcze jedna rzecz - przy kadłubie w miejscu mocowania lewego skrzydła powstał znaczny luz - jak macie jakieś podpowiedzi jak to wszystko "wyklepać" to będę wdzięczny W każdym razie wczoraj byłem na testach i jakoś to lata, jednak wydaje się być dużo mniej stabilny niż przed dzwonem ... Może to kwestia tych luzów przy mocowaniu skrzydeł ? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 przy kadłubie w miejscu mocowania lewego skrzydła powstał znaczny luz - jak macie jakieś podpowiedzi jak to wszystko "wyklepać" to będę wdzięczny Gorącą wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barman_pl Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Dziękować ... Trochę pomogło Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.