robraf Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 jednak zdecydowalem sie na hk500 co myslicie o tych serwach na tarcze? i ogon http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4696&Product_Name=GWS_Park_HPX_Servo_19g/.05sec/3.6kg_%28JR_Plug%29 są szybkie i mcne... mam takie na ogonie w 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 znajomy ma na ogonie i jest zadowolony, wszyscy je chwalą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 tylko czy nadaja sie na tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Będziesz kupował wersję : Tą : http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=11445&Product_Name=HK-500CMT_3D_Electric_Helicopter_Kit_%28incl._GF_blades_and_extras%29 Tą : http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9975&Product_Name=HK-500GT_3D_Electric_Helicopter_Kit__%28incl._blades_and_extras%29 Czy tą: http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9388&Product_Name=HK-T500_CCPM_3D_EP_500_size_Helicopter_Kit__%28Align_Trex_500%29 Z reguły, lepiej nie kupować tych 2 ostatnich najlepiej jest kupić wersję full alu i carbon, serwa powinny być ok, mają dużo siłę więc na tarczy i ogonie powinny się spisywać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 tą 3... mam juz troche doswiadzenia z hk450 i sam bd wymienial czesci na alu od t-rexa z ebaya wiem ze to alu z hk nie jest najlepsze... czyli biore te serwa... narazie 2 zamowilem wiec tego hk, jeden pakiet 3000 6s , silnik typhoon 500 , 2 serwa i na poczatek gyro;p do podskokow a docelowe to futaba gy401 wszystko z wysylka 161$ 2,5kg jeszcze zamowic kilka walow, pare lopat, 2 serwa, jeszcze jeden pakiet z czasem alu okucia lopat z ebaya i kilka szpindli... no i kolorową kabinke... i zaczne odkladac na futabke;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 te serwa sa mega szybkie - potrzebujesz takich na tarczę? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 zawsze moge dac sobie expo z czasem zamierzam nim krecic jakas szybka akrobacje... sek w tym ze juz mam jedno takie serwo i jestem z niego zadowolony... wiec mysle ze będa ok ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ja bym wolał kupić na tarcze wolniejsze serwa a zaoszczędzona kasę włożyć np w lepsze pakiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 tzn bd miec narazie 2 pakiety... a wolniejsze serwa patrzylem... niestety cena rozni sie o okolo 70centow ;p wiec wole wziac te i zawsze moge sobie expo ustawic .... pozatym to serwo na 5v nie wydaje sie takie szybkie... dopiero na 6v ma te 0,05s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonelli Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Kolego z tego co mnie się udało wyczytać na różnych forach to serwa te są tylko tak szybkie na papierze bo w realu tego nie potwierdzają a poza tym na stronie HK jest rozbieżność w porównaniu do strony producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 uzytkuje takie serwo w 450 na ogonku i powiem ze jest bardzo szybkie a nawet jak ma 0,08 albo 0,1 to tez dobrze ja bym wolał kupić na tarcze wolniejsze serwa a zaoszczędzona kasę włożyć np w lepsze pakiety ale wolnejsze serwa wyniosly by mnie tyle samo ( tu mnie wyniosly za 4 szt 150zl dzięki uprzejmości kolegi Ramotny z epheli ) czyli okolo 11,5$ a w hobbykingu wolniejsze ale odpowiednie do 500 kosztuja 10$ wiec niewielka oszczednosc... tym bardziej ze wszystkie gwsy byly juz wyprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.