prykpryk Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Co tu dużo mówić. Przed chwilą byłem sobie polatać - wypróbować nowy regulator i baterie. Start z nadwyżką mocy jest fajny ale ta nadwyżka trochę za duża xD. Leciałem gdzieś 20 km/h 4 metry nad ziemią i wbiłem pełną moc. Pełna moc cudem jakimś obróciła model 60 stopni w dół do ziemi i przy... (no sory nie wiem jak to określić) walnął w ziemie. Zaznaczam - na pełnym gazie czyli około 1000g ciągu na samolot o wadze 500 . Efekty widać poniżej. Dzięki Bogu że tylko pianka się poharatała. Wszystko razem z silnikiem i śmigłem w stanie bdb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A nikt ci nie mówił, żeby latać przynajmniej na wysokości trzech błędów? PS. CA i w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.