Stoko90 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Więc tak model został sprawdzony przed oblotem wszystko super było jedynie niepokoiło mnie to iż model na asfalcie sam skreca w prawo zgodnie z ruchem silnik , dodam iż wszystko było dokładnie wytrymowane , wzbiłem się w powietrze , a w tym momencie model zaczął krecić się zgodnie z ruchem silnika , jak zaciągałem lotke w prawo model leciał prosto jak puszczałem lote model się krecil niestety nie dało się wylądować z modelu nic nie zostało , ktoś kto przerabiał ten model ze szczotki na bezszczotke coś spierniczył jednym słowem 4 stówki poszły gdzieś , jedynie sprawdziłem serwa i reszte elektroniki i jest wporzadku.
Stoko90 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Też tak myślę poprostu pociąg pojechał byłem zapewniany że wszystko jest wporządku skłonu silnika nie ustawiać i proszę model poszedł jak burza krecąć się w kółko :twisted:
Grzegorz Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 W takiej sytuacji najlepiej zmniejszyć obroty.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.