larith Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Witam Gdzie w Warszawie można kupić metanol na firmę lub osobę prywatną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 http://alchem.eu/ :wink: Ale tylko raczej na firmę ,kiedyś tam dzwoniłem i pytałem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 58 zł za 10 l trochę drogo mi się wydaje ;/ są jeszcze jakies firmy w wawie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Drogo? To kup gotowca 5L za ~100zł jeśli chcesz to do modelu :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Drogo zwykle można kupić od kogoś za 3-4 zł litr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 w Chemi np. na ul. Rzecznej 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Drogo zwykle można kupić od kogoś za 3-4 zł litr To kup i nie zadawaj pytań gdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 na ul. Rzecznej jest za 2.40 zl + vat. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.