jarkub Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Telemetria Quanum, kupiłem i ni cholery nie mogę zbindować odbiornika z nadajnikiem, gdy postępuję wg. instrukcji, odbiornik nie widzi nadajnika. Co ciekawe, kiedyś, jakimś cudem udało mi sie to zbindować i działało bardzo ładnie, ale potem coś poknociłem i nijak nie rabotajet.., Myślałem , że się zepsuło, kupiłem drugi\ zestaw i taki sam problem. Może ma ktoś jakiś patent. Chodzi o to ustrojstwo : http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10343&Product_Name=Quanum_2.4Ghz_Telemetry_System_%28Volt/Amp/Temp/mAh%29_V2 pozdrawiam i dziękuję. Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 trzymasz przycisk bind na nadajniku podłączasz pakiet czekasz aż zamruga na czerwono i dopiero wtedy włączasz monitor trzymając przycisk bind u mnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Dokladnie jak kolega mowil u mnie niebylo problemu.Wiecie co te ustrojstwo zżyra troche prądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.