dlugi1974 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Witam serdecznie kolegów, jak nakazuje zwyczaj przedstawię się , moje imie Radek mam 36 lat mieszkam w Opolu i niestety nie jestem modelarzem . Mam nadzieję że nie zostanę zaraz wyrzucony tylko dlatego że jestem po prostu wędkarzem a do odwiedzenia tego forum zmusiła mnie sytuacja. Mam pewien problem ale o tym w innym dziale żeby tutaj nie zaśmiecać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rydzu Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Mówcie mi Rydzu. Cześć wszystkim. Po latach postanowiłem polatać znowu. A nie ma to jak porady doświadczonych. Wcześniej ok. 7 lat temu żona, dziecko, dom i trzeba było rzucić modelarstwo. Dzieciak podrósł, więc tato może wrócić i wciągnąć w tę zabawę synka - na dobre mu to wyjdzie. Inne zainteresowania : informatyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.