krykiet Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam Nazywam się Piotr Brygier. Chodzę do 2 klasy gimnazjum. Modelarstwem a zarazem lotnictwem interesowalem sie juz wczesniej ale niedawno (ok pół roku temu) znow mnie to dorwalo. Moj pierwszy model to easy glider i jak narazie czekam na przesylke :cry: Czytalem juz dosc duzo na forach wiec jakas juz wiedze mam (mala ale to juz cos) Jeszcze raz witam i pozdrawiam
arti61 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 No cóz, witamy Cię drugoklasisto gimnazjum. Chociaż już jutro powiesz że chodzisz do trzecij klasy A więc witamy Piotra w naszym gronie arti
krykiet Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2007 w sumie to ja dopiero 2-goklasista. Juz jestem po (na szczescie) :wink:
mammuth Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133
krufkapsotka Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 czesc bardzo sympatyczny model wybrales jak bedziesz go sklejal to odpusc sobie wklejanie stalowej kulki w ogonie , daje tylko niepotrzebny ciezar , a srodek ciezkosci wyregulujesz sobie polozeniem pakietu.... pozdrafiam
Peter Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witaj. A takze kup tak z 0,5 L kleju CA. Moze sie przydac :rotfl:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.