krykiet Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam Nazywam się Piotr Brygier. Chodzę do 2 klasy gimnazjum. Modelarstwem a zarazem lotnictwem interesowalem sie juz wczesniej ale niedawno (ok pół roku temu) znow mnie to dorwalo. Moj pierwszy model to easy glider i jak narazie czekam na przesylke :cry: Czytalem juz dosc duzo na forach wiec jakas juz wiedze mam (mala ale to juz cos) Jeszcze raz witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 No cóz, witamy Cię drugoklasisto gimnazjum. Chociaż już jutro powiesz że chodzisz do trzecij klasy A więc witamy Piotra w naszym gronie arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 w sumie to ja dopiero 2-goklasista. Juz jestem po (na szczescie) :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krufkapsotka Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 czesc bardzo sympatyczny model wybrales jak bedziesz go sklejal to odpusc sobie wklejanie stalowej kulki w ogonie , daje tylko niepotrzebny ciezar , a srodek ciezkosci wyregulujesz sobie polozeniem pakietu.... pozdrafiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witaj. A takze kup tak z 0,5 L kleju CA. Moze sie przydac :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.