wi-fo Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Serdecznie witam wszystkich modelarzy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi-fo Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 A zapomniałem napisać czegoś o sobie. Więc tak dopiero zaczynam przygode z modelarstwem. Jestem fanem helikopterów. I mniej więcej to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Mógłbyś sprecyzować w profilu skąd jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi-fo Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Dobrze już sprezyzowałem jestem z Lublińca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.