Gość Anonymous Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam! Posiadam nadajnik Turnigy 9X, zakupiłem do niego moduł od JR 9X II 35MHz wraz z anteną oraz odbiornikiem R900S (SPCM). Nadajnik obsługuje kodowanie PCM. Czy takie zestawienie sprzętowe ma szansę działać? Bo moje próby pokazują, że raczej nie bardzo.
Rabor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Aparatura musi mieć kodowanie SPCM. Chińczyk tego nie ma. SPCM maja aparatury JR. Musisz kupić odbiornik na PPM i będzie działać.
Gość Anonymous Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Że się tak wyrażę: kurdeczkę, nie dobrze. Właśnie przed chwilą kolega mi to samo powiedział na gg. Kiepsko, kiepsko...
Marek_Spy Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a czy ktoś wie jakie one maja PCM ? Kodowanie cyfrowe jest zawsze dla danej firmy , tu sie zastanawiam czy wymyślili swoje czy zerżnęli od kogoś
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.