przytek Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Na stronie Aeroklubu Łódzkiego jest informacja o rozegranych Mistrzostwach Polski 2010 http://www.aeroklub-lodz.pl/?id=news&wid=7 W kalendarzu AP MP F3A maja być rozegrane o tutaj i w takim terminie: MP Modeli Akrobacyjnych Zdalnie Sterowanych F3A 18-19.09 Skierniewice - Miedniewice Aeroklub Warszawski Zawody rozegrane w Łodzi w dniach 14-15 figurują jako zawody do Pucharu Polski Czy ktoś może to potwierdzić, ew. wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam D Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Niestety to prawda. Skierniewice zrezygnowały z organizacji. Nawet nie w ostatniej chwili, tylko w czasie kolejnego sezonu. Jedynym sposobem zaradzenia sytuacji na gorąco było przeniesienie imprezy do Łodzi we wcześniejszym terminie. Planowałeś pojawić się w Skierniewicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przytek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nie, nie planowałem przyjazdu tylko po prostu jestem zaskoczony tym faktem. Czy gdziekolwiek została opublikowana informacja o tej zmianie? Powoli trwają prace nad Yazoo, w zasadzie pozostało uzbrojenie. Bacznie przyglądam się brytyjskiej scenie F3A, byłem na kilku zawodach (są praktycznie co tydzień w sezonie). Nie spieszę się ponieważ zacznę latać od przyszłego sezonu. Mogę spokojnie wszystko przygotować i potrenować przed zawodami. Nie planuję startów w zawodach organizowanych w Polsce. Ciekawostka:) Robiac porządki znalazłem druk z programem MP w 1991 a z tyłu mam zapisane własnoręcznie imiona i nazwiska wszystkich uczestników tych zawodów. Na tej liście jestem tam i ja i Ty Adamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam D Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nie wiem czy była publikowana Cała sytuacja nas zaskoczyła... Źle się stało... Przeżywamy mały kryzys w tej kategorii i ta sytuacja jest zarówno przyczyną jak i skutkiem. Twój start w Polsce.... hm.... jest jakby.... OBOWIĄZKOWY kropka. Co do ciekawostki: w '91 startowałem w klubie czy w F3A? To w ogóle wydaje mi się niemożliwe, nie mogłem przecież startować w wieku 3 lat... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przytek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ha ha ha Mój syn w wieku 2 lat miał do czynienia z komornikiem który chciał wyegzekwować od niego należność za......... mandat za złe parkowanie samochodu!!!!!!!!!!!!!!!! Mielismy niezly ubaw z zoną Chodziło o osobę zamieszkałą pod zupełnie innym adresem. Ok na liście jest Adam Dębowski- mój błąd, zagalopowałem się bo jednoznacznie skojarzyłem osobę na liście z Tobą. Nie ma tam podziału kto w jakiej kategorii, po prostu są wszyscy uczestnicy i tyle. Ja startowałem w klubie. Niestety na pewno nie będę brał udziału w zawodach w PL. Ale postaram się nie zajmować ostatnich miejsc na zawodach organizowanych tutaj w UK ew gdzieś niedaleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam D Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Niestety nie popełniłeś błędu Przyznaję się, to byłem ja. Jestem niestety trochę starszy niż mi się wydaje. Co do zawodów: trudno, zorganizujemy wyjazdowe MP Nie chcesz przyjechać, my przyjedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.