Bartosz Mesjasz Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Posiadam instrukcje ale mimo kilku godzin studiowania nie mogę poradzić sobie z zaprogramowaniem sterolotek "delty". Czy któryś z użytkowników mógł by mi pomóc? Zaczynam tracić cierpliwość ... :?
baczek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ja mogę robię to w taki sposób (z tego co pamiętam) jeśli latasz na mode 4 to ustaw 2 i włącz V - tail będzie chodziło jako wysokość i lotki jbc to gg 413620
-==PEGAZ==- Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Serwa podpinasz pod kanały 2 i 3, tryb modelu w nadajniku na AC, przechodzisz mode'm tak długo aż trafisz na wyświetlaczu na mix WNG. INC'em zmieniasz na DLT ON i masz gotowy program dla delty.
Bartosz Mesjasz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Dokładnie tak jak mówisz ... tryb AC i po sprawie, a ja kombinuje jak szalony. Wszystko chyba przez to niskie ciśnienie. Dziękuje za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.