szymon_ Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam. Jestem poczatkującym modelarzem. Chce zacząć moją pzygode z lataniem i nie tylko. Myślę, że dowiem się wiele rzeczy. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Szymku zapoznaj się prosze z regulaminem naszego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Dziekuje za ostzeżenie! Zapoznałem się z regulaminem i poprawiłem błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Zatem Witaj na forum :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.