alenik Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Witam. Czy jest ktos w posiadaniu polsko jezycznej instrukcji obslugi aparatury Graupner MC-16/20, lub zna zrodlo z ktorego mozna ja zdobyc? Niemiecka odpada calkowicie. Angielska posiadam, jednak dla poczatkujacego modelarza wiele terminow, skrutow jest niezrozumialych. Przeszukalem w miare dokladnie Google, ale oprocz nie aktualnych linkow do takowych instrukcji, nic nie znalazlem Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mam do MC-14/15.Jak chcesz to podaj mi mail na PW to Ci wyślę.Wprawdzie nie to samo radio ,ale nazwy pewnie będą takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Polska instrukcja jest/była na stronach modelarzy z Poznania, JETMODEL Dokładnego adresu nie kojarza a za bardzo szukac nie moge bo mam bardzo skromny dostęp do neta. Jesli by nie było to na 60% mam w domu na dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Jest po polsku ale do JR 9X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 60% to nie najgorzej. Cierpliwie czekam na wiesci Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Dziekuje uprzejmie ! ! ! Polska instrukcja juz w moich rekach 100% satysfakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.