Zgrywus Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam! Mam na imię Michał i mieszkam blisko Zamościa, modelarstwem zajmuje sie jakieś 4 lata mowa tutaj nie o modelarstwie rc lecz o kartonowym. Kiedyś przeglądałem pismo Modelarz i tam była mowa o samolotach rc i od tamtej pory sam chce coś takiego zrobić (poprostu to jest piękne i ma coś w sobie) chodzi to za mna i nie daje spokoju. Jedyny problem to to, że nie mam o tym zielonego pojęcia ani trochę Jeżeli jest tu ktoś z Zamościa lub niedalekich okolic to proszę niech weźmie mnie na swojego ucznia. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witamy Cie w naszym gronie gdybys mogl to jako podpis zrob imie i nazwisko oraz dodaj avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.