adamos13 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Witam mam na imię Adam modelarstwem interesuję się odkąd pamiętam, jak do tej pory były to modele wolnolatające potem wystawowe a teraz przyszedł czas spróbować RC, więc zakupiłem zestaw Sky Lady 2 i tak mnie wciągnęło, że jestem tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin29 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin29 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 zbudowalem samolot citabria sig 1;6 ktory jest zasilany 4 serwami, nie mam jeszcze aparatury i paliwa zeby wyprobowac model. jesli ktos moglby mi doradzic to chcialbym wiedziec czy Aparatura Hobby King 6ch v2 bedzie odpowiednia. oraz czy ewentualnie bedzie to dobry zakup. z gory dziex za rady.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos13 Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Nie bardzo wiem, co Ci doradzić ja mając doświadczenia z aparaturą z zestawu ze Sky Lady postanowiłem już nigdy nie eksperymentować i zakupić aparaturę dobrej, jakości która mi posłuży do kilku modeli, więc kupiłem Hiteca pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.