camel448 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Witam wszystkich modelarzy. Mam prawie zbudowany model TOTO-0 i teraz będe szukał do niego elektroniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zb Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Witam. Nie jestem modelarzem. Buduję BISMARCA skala 1:200 kolekcji Hachette. Mam skończony kadłub [surowy] oraz sporo nadbudówek. Muszę zacząć malowanie (podkłady) i tu schody.Instrukcje kolekcji w tej kwesti blade. Mam świadomość czym jest malowanie modelu,błędy są często nieodwracalne. Mam WIELKĄ nadzieję że przy Waszej pomocy dokończę moje życiowe modelarskie wyzwanie...Pozdrawiam. ps.Komputer mam od 2 tygodni. Sory za błędy itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 zb, proszę o napisanie osobnego tematu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.